Ne jemi Autoriteti Portual më i madh ne Shqipëri, dhe luajmë një rol aktiv në rajonin e Ballkanit.

Informacione dhe Shërbime

News

Certifikime ISO

ISO 9001
ISO 27001
ISO 50001
ISO 14001
ISO 45001