Marina turistike e Durrësit është gati për të filluar procesin e ndërtimit. Më 30 janar është hedhur një tjetër hap i rëndësishëm për ecurinë e këtij projekti, ajo e nënshkrimit të marrëveshjes Joint-Venture, lidhur mes Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, “Eagle Hills SHPK”, “Albanian Seaports Development Company sh.a” dhe “Nishmi Lld”, që do të shërbejnë për zhvillmin dhe zbatimin e projektit të Marinës Turistike dhe Ballinës Ujore të Durrësit.

Më shumë

Certifikime ISO

  • ISO 9001
  • ISO 27001
  • ISO 50001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Njoftime

Lehtësimi i Transportit Ndërkombëtar Detar, mbahet Seminari Kombëtar në Portin e Durrësit/ 22 dhjetor 2023
  • Autoriteti Portual Durrës në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë organizuan në mjediset e Sallës së Konferencave “Hysni Alushi”, Seminarin Kombëtar mbi Lehtësimin e Trafikut Ndërkombëtar Detar....
Më shumë
Përballimi i fluksit të udhëtarëve, nisin lundrimet e dyfishta/ 20 dhjetor 2023
  • Festat e fundvitit,  të cilat rikthejnë në vendin tonë me qindra bashkëatdhetarë hapin siparin e sezonin e lartë të hyrje-daljeve të udhëtarëve në Portin e Durrësit, i cili përgjatë muajit dhjetor është i përqëndruar në hyrje. Që prej datës...
Më shumë
Statistika/ Rriten me 3% hyrje-daljet e pasagjerëve nëpërmjet Portit të Durrësit/ 18 dhjetor 2023
  • Rreth 770,000 pasagjerë dhe 265,000 automjete kanë udhëtuar nga/drejt Portit të Durrësit përgjatë 11 muajve të vitit 2023. Referuar të dhënave zyrtare nga Autoriteti Portual Durrës,768,807 pasagjerë janë regjistruar përgjatë periudhës janar-nëntor ose në total 24,922 pasagjerë më shumë se 11 mujori i vitit paraardhës. Ndërkohë,...
Më shumë
APD/ Anulohen lundrimet drejt Barit, Ankona vijon normalisht/ 1 dhjetor 2023
  • Referuar parashikimeve të Kapitenerisë së Portit të Durrësit mbi situatën hidrometereologjike për dy ditën në vijim, pritet përkeqësim i motit. Në këto kushte, kompanitë e lundrimeve bëjnë të ditur se...
Më shumë