Hyrja në Port

Hyrjet në Autoritetin Portual Durrës.

Porti i Durrësit ka disa hyrje të specifikuara për këmbësorët, autoveturat, automjetet me përmasa dhe ngarkesa ekstra.

Porta nr.1 


Lejohet të kalojnë në hyrje-dalje: këmbësorë; bicikleta; motocikleta.

Porta nr.2

Lejohet të kalojnë  në hyrje-dalje: autovetura; bicikleta; motocikleta; automjete shërbimesh. 

Porta nr. 3 
Lejohet të kalojnë në hyrje dhe në dalje: këmbësorë, bicikleta. 

Porta nr.4

Lejohet të kalojnë në hyrje dhe në dalje: këmbësorë; bicikleta; motocikleta; autobusë; autovetura; automjete shërbimesh.

Shënim: Portat janë në shërbim të klientëve portualë 24 orë, nga e Hëna në të Djelë.