Shërbime Portuale

Shërbimet portuale APD

Nëpërmjet ndërfaqes online “Shërbime Portuale” Autoriteti Portual Durrës synon të lehtësoje bashkëpunimin me operatorët publik, privat, biznes dhe individ nëpërmjet ofrimit online të shërbimeve më kryesore.
⚓ #APD, më prane jush!

Apliko për leje ditore

Lexo më shumë

Shërbime Online

Lexo më shumë