Njoftime për shtyp

 • Home
 • Njoftime për shtyp
Lehtësimi i Transportit Ndërkombëtar Detar, mbahet Seminari Kombëtar në Portin e Durrësit/ 22 dhjetor 2023
 • Autoriteti Portual Durrës në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë organizuan në mjediset e Sallës së Konferencave “Hysni Alushi”, Seminarin Kombëtar mbi...
Më shumë
Përballimi i fluksit të udhëtarëve, nisin lundrimet e dyfishta/ 20 dhjetor 2023
 • Festat e fundvitit,  të cilat rikthejnë në vendin tonë me qindra bashkëatdhetarë hapin siparin e sezonin e lartë të hyrje-daljeve të udhëtarëve në Portin e Durrësit, i cili përgjatë muajit dhjetor është i përqëndruar...
Më shumë
Statistika/ Rriten me 3% hyrje-daljet e pasagjerëve nëpërmjet Portit të Durrësit/ 18 dhjetor 2023
 • Rreth 770,000 pasagjerë dhe 265,000 automjete kanë udhëtuar nga/drejt Portit të Durrësit përgjatë 11 muajve të vitit 2023. Referuar të dhënave zyrtare nga Autoriteti Portual Durrës,768,807 pasagjerë janë regjistruar përgjatë periudhës janar-nëntor ose në total 24,922 pasagjerë më...
Më shumë
APD/ Anulohen lundrimet drejt Barit, Ankona vijon normalisht/ 1 dhjetor 2023
 • Referuar parashikimeve të Kapitenerisë së Portit të Durrësit mbi situatën hidrometereologjike për dy ditën në vijim, pritet përkeqësim i motit. Në këto kushte, kompanitë e...
Më shumë
Kualifikimi ndërkombëtar për “Përfaqësues Sistemi IMSR” – dy ditë trajnime në APD/ 21 nëntor2023
 • Certifikimi dhe kualifikimi profesional në përputhshmëri me specifikat e standardeve ISO të lidhura me Mjedisin dhe  Shëndetin dhe Sigurinë në Punë mbeten një ndër objektivat...
Më shumë
APD/ Moti i keq, anulohen përkohësisht lundrimet drejt Barit/ 17 nëntor 2023
 • Referuar parashikimeve të Kapitenerisë së Portit të Durrësit mbi situatën hidrometereologjike në Rajonin e Adriatikut, në orët në vijim pritet përkeqësim i motit: Forca e...
Më shumë
Perfomanca ekonomike-tregtare e Autoritetit Portual Durrës në 9 muaj/ 17 nëntor 2023
 • Mirëmenaxhimi, ulja e shpenzimeve dhe efikasiteti i shfrytëzimit të sipërfaqeve portuale, janë disa prej indikatorëve që kanë ndikuar në qendrueshmërinë ekonomiko-financiare të Autoritetit Portual Durrës...
Më shumë
Porti i Durrësit, pjesë e Konferencës së qytet-porteve botërore/ 16 nëntor 2023
 • “Lidhja e porteve dhe qytetarëve: një vizion i përbashkët për të ardhmen”, nën këtë moto u zhvillua Konferenca e përvitshme e AIVP (Association Internationale Villes...
Më shumë
Sfidat dhe perspektivat e porteve të Adriatikut, në fokus të konferencës rajonale në Slloveni/ 10 nëntor 2023
 • Portet, sfidat dhe perspektiva, ishin në fokus të Konferencës dy ditore të zhvilluar në Portoz të Sllovenisë, organizuar nga zyra e Atasheut Doganor Francez me...
Më shumë
Studentët e Universitetit Epoka, vizitë studimore në Portin e Durrësit / 09 nëntor 2023
 • Studentët e vitit të tretë, të Fakultetit Ekonomik, pranë Universitetit Epoka, kanë realizuar sot, një vizitë njohëse në hapësirat e Portit të Durrësit, në kuadër...
Më shumë