Shërbime për anijet/Agjencite detare dhe spedicionere

Shërbimet portuale APD

Nëpërmjet ndërfaqes online “Shërbime për anijet/Agjencite detare dhe spedicionere” Autoriteti Portual Durrës synon të lehtësoje bashkëpunimin me operatorët publik, privat, biznes dhe individ nëpërmjet ofrimit online të shërbimeve më kryesore.
⚓ #APD, më prane jush!

Formularët e detyrueshëm të sigurisë portuale

Lexo më shumë

Shërbimet Operacionale

Lexo më shumë