DenoncoDenonco KorrupsioninKoordinatori për të Drejtën e Informimit

Porti tregtar në Porto Romano/ Takimi konsultativ me pjesëmarrjen e kompanive lider në fushën e zhvillimit të infrastrukturës 01.02.2023

Lexo më shumë

APD/ Projekti i Portit të ri tregtar në Porto Romano/ 30 janar 2023

Lexo më shumë

APD/ Nënshkruhet marrëveshja për zhvillimin e projektit “Durrës Yacht & Marina” 30 Janar 2023

Lexo më shumë

Stërvitja e përbashkët e NATO-s, ankorohen në Portin e Durrësit 3 anije ushtarake/ 27 janar2023

Lexo më shumë

APD/ Analiza vjetore e FSPD, arritjet, sfidat dhe prioritet e së ardhmes/ 23 janar 2023

Lexo më shumë

APD/ Njoftim mbi situatën e motit dhe impaktin në veprimtarinë e Portit të Durrësit   Dt. 20.01.2022

Lexo më shumë

APD/ Njoftim i rëndësishëm për lundrimet drejt Barit dhe anasjelltas/ 17 janar 2023

Lexo më shumë

Kreu i APD, Pirro Vengu, intervistë për “Pro Business” në Klan Plus/ 16 janar 2023

Lexo më shumë

Statistika / Dhjetor 2022, rriten hyrje-daljet nëpërmjet Portit të Durrësit/ 5 janar 2023

Lexo më shumë

Festat e fundvitit sollën në atdhe mijëra shqiptarë, Porti i Durrësit pika kryesore hyrëse në vend/ 04 janar 2023

Lexo më shumë

APD/ Festat e Fundvitit, nis fluksi i udhëtarëve në portin e Durrësit/ 19 dhjetor 2022

Lexo më shumë

Dëgjesë publike mbi Projektin e Portit të ri Tregtar në Porto Romano/ 7 dhjetor 2022

Lexo më shumë