Rregullorja e përdorimit të Portit

Formularët e shërbimeve operacionale

Në kuadër të masave të marra për parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19 dhe vendimit të Këshillit të Ministrave nr 243 datë 24.3.2020 për shpalljen e gjëndjes së fatkeqësisë natyrore, Autoriteti Portual Durrës do të mundësoje ofrimin e disa shërbimeve te Dispecerisë Qendrore online. Dokumentat e mëposhtme duhet të sillen me email në adresën [email protected]  pa qënë e nevojshme paraqitja pranë zyrave tona :

  1. Njoftim Mbërritje
  2. BL
  3. Cargo Plan
  4. Cargo Manifest
  5.  Njoftim Gadishmërie
  6. Vertetim GT

Dokumentacioni që do ju vij me email nga dispeceria:

  1. Plani Akostimit
  2. Pasqyra e akostimit të trageteve bashkë me faturimin.
  3. Faturat Tatimore Shërbimi

Bashkëngjitur do të gjeni dhe modelet e kërkesave.

Model Kerkese Akostimi i Anijeve Shkarkoje

Model i Kerkeses per Pagesen e Tarifes se Kanalit dhe AkostimitShkarkoje Model Kerkese per Mjetet Lundruese Shkarkoje   Rregullorja Operacionale Shkarkoje

Telefononi në numrin pa pagesë : 0800 73 74

Ose të na vizitoni në faqen tonë zyrtare: http://localhost/apd

Qytetarët të parët!