Solidariteti në ditë të vështira është minimumi që mund të bëjmë, për ta kaluar bashkë këtë situatë të vështirë. Autoriteti Portual Durrës, i është bashkuar nismës së Bashkia Durres dhe Prefektura Durrës , për t’iu gjendur pranë familjeve në nevojë!
Mirënjohje për donatorët që ju bashkuan këtij misioni
Vetëm të bashkuar ia dalim ✅ #Rrinështëpi