ANALIZA 8 MUJORE E INSTITUCIONEVE TË VARËSISË SË MIE

ANALIZA 8 MUJORE E INSTITUCIONEVE TË  VARËSISË SË MIE

0f5c4e55-e386-4302-8480-090b59d8ac52

Gjatë analizës së performancës të agjencive dhe institucioneve që janë nën varësi të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, ministrja Belinda Balluku, njoftoi nisjen e një sërë projektesh të reja të cilat pritet t’i japin zgjidhje një numri të madh shqetësimesh të trashëguara ndër vite. Ndërkohë, Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit Portual Durrës, z. Agron Tare, bëri me dije punën e  8 mujorit, arritje dhe investimet e parashikuara në vijim
“• Të ardhurat deri më tani janë  në masen 11,453,648 $
• Shpenzimet janë në masën 8,543,190$ ose 4 %  më pak krahasuar me të njejtën periudhë të 2018
• Fitimi  2,910,458 $ ose 162 % me i larte  se në të njejtën periudhe në 2018″, pohoi ndër të tjera, z. Tare,  gjatë fjalës së tij.

25e90a11-0695-4395-99ef-af24c34040fa