APD: Dy anije në kalata, shtatë të tjera në radë dhe në pritje

Sot paradite në kalatat e portit po përpunohen 2 anije me 4.200 ton mallra në kalata.

Në radën portuale kanë mbërritur tre të tjera me 25 mijë ton, ndërsa priten edhe katër anije me 15.300 ton.

Anijet tregtare do të shkarkojnë grurë, qymyr, çimento, sojë, skrap dhe nitrat.