APD/ Ndryshime në oraret e trageteve nga Porti i Durrësit drejt Italisë (anasjelltas) / 7 dhjetor 2020

Njoftohen të gjithë pasagjerët që kanë planifikuar të udhëtojnë nga Porti i Durrësit drejtë Italisë (anasjelltas) se:

Në datat 7, 8 dhe 9 dhjetor 2020, ka ndryshime të grafikut të trageteve Durrës-Bari-Durrës (pasi në Itali dt.08.12.2020 është festë zyrtare).

Me poshtë vijon grafiku i ndryshuar për ditët e lartpërmendura:

E hënë dt. 07.12.2020:
Durrës-Bari (Aurelia), anulohet .
Bari-Durres (Francesca), anulohet.

E martë, dt. 08.12.2020:
Durrës-Bari (Aurelia) nisja ora 22.00.
Durrës-Ankona (Claudia) mberritja ora 11.00, nisja ora 19.00.

E mërkurë, dt. 09.12.2020
Durrës-Bari (Francesca) mberritja ora 08.00, nisja ora 22.00.

E enjte, dt.10.12.2020:
Durrës-Bari (Aurelia) mbërritja ora 08.00, nisja ora 22.00.

E premte dt.11.12.2020:.
Durrës-Bari (Francesca) mberritja ora 08.00, nisja ora 22.00.
Durrës-Ankona (Claudia) mberritja ora 10.00, nisja ora 17.00.

Për çdo informacion të mëtejshëm, mund të infromoheni në faqen zyrtare http://localhost/apd ose telefononi në linjën e gjelbër 0800 74 75