APD/ Rreth 35 mijë tonë mallra dhe 450 TEU, nga 9 anije tregtare në pritje dhe përpunim/ 28 gusht 2020

6 anije tregtare janë në proces përpunimi në kalatat portuale të Portit të Durrësit ditën e sotme, ndërsa 3 të tjera priten në orët e ardhshme.


Mallrat që po përpunohen janë kryesisht grurë, çimento, skrap, dhe 450 TEU (njësi konteinerike).


Anijet tregtare “Krylan”, “Moon”, “Anatoily Sadenko”, “Coral C”, “Selim”, “MsC Tia” dhe “Thunder”, janë akostuar në molet portuale gjatë orëve të fundit, për të vijuar me ngarkim/shkarkimin e tyre.

Në orët në vijim priten 3 anije tregtare me rreth 11, 329 tonë mallra të llojit; grurë, xhama, hekur dhe melaminë, etj.