APD/Ruajtja e mjedisit detar në fokus të veprimtarisë portuale / 30 korrik 2021

Që nga Prilli i këtij viti, APD është një kompani e certifikuar me ISO 14001 2015 për Sistemin e Menaxhimit të Mjedisit.

Testimi dhe stërvitja antindotje e kryer nga FSPD dhe Divizioni i Mjedisit, synojnë mbajtjen nën kontroll të infrastrukturës tonë për reagim të menjëhershëm ndaj ndotjes mjedisore brenda basenit portual.

Në këtë stërvitje asistuan kolegët e Forcës Detare, Rojes Bregdetare dhe kompanitë private të pastrimit që operojnë Brenda portit.