APD:Sot në port përpunohen 6 anije me mallra dhe kontejnerë

Në kalatat e portit të Durrësit sot paradite po përpunohen 6 anije me afro 15.500 ton mallra të ndryshme, si dhe 277 kontejnerë.    Nga Qendra e Informacionit në APD, mësohet se nga anijet po shkarkohen grurë, vaj luledielli, xhama dhe çimento e bardhë.  Ndërkaq në kalatën 11, anija “NACC Sirios” po ngarkohet me 7,000 ton çimento për eksport.  Qendra e Informacionit njofton gjithashtu se në radën portuale dhe në pritje gjatë këtyre ditëve janë edhe pesë anije të tjera, kryesisht me kontejnerë, melaminë dhe makineri të ndryshme.     

foto1
foto2
foto3
foto4