Delegacioni kroat viziton Portin e Durrësit/ 01 Prill 2021

Një delegacion ushtarak kroat i KFOR-it, zhvilloi të mërkurën në mesditë një vizitë njohëse në Portin e Durrësit.

Njohja e kapaciteteve portuale përbënte qëllimin kryesor të vizitës së delegacionit të ushtarakëve, që drejtohej nga n/kolonel Francois Buj.

Porti më i madh i vendit dhe kapacitetet portuale të tij u prezantuan në sallën e Konferencave të APD nga drejtori I FSPD, Alfred Velaj.

Më pas delegacioni i ushtarakëve të KFOR-it vizitoi Terminalin e Trageteve.