Dezinfektohen ambientet portuale

Drejtoria e Mjedisit, Sigurimit Teknik dhe Emergjencave në Autoritetin Portual Durrës, në kuadër të masave parandaluese për përhapjen e Covid-19 ka kryer dezinfektim të të gjithë hapësirave portuale. Dezinfektimi i plotë i të gjitha ambienteve portuale, i zyrave të administratës së APD-së dhe të gjitha agjencive ligjzbatuese që garantojnë sigurinë, kontrollin epidemiologjik dhe mbarevatjen e operacioneve portuale dhe në këto ditë karantine. – Solucioni nuk sjell dëm për njerëzit! 🚛 #COVID-19 🦠 #coronavirus
Por kjo nuk e zëvendëson higjienën personale! Ndaj lani duart e mbani distancë nga kollitjet dhe tështimat e të tjerëve! Me shumë kujdes #DoIaDalim 🇦🇱

🔴 FRIKË JO, KUJDES PO! 🔴