Durrës – Panairi i Punës dhe Aftësive/ 24 maj 2022

Autoriteti Portual Durrës mori pjesë në Panairin e Punës dhe të Aftësive organizuar nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, i cili u çel sot në qytetin e Durrësit nga Kryeministri z. Edi Rama dhe Ministrja e Ekonomisë dhe Financave znj. Delina Ibrahimaj.

Vizitorët e stendës tonë u njohën me:

  • Profilet e punës dhe pozicionet vakante pranë APD,
  • Programet dhe kualifikimet që Qendra e Ekselencës për Çështjet Detare po zgjeron dita-ditës në veprimtarinë e saj, duke shërbyer si urë lidhëse me profesionistët e rinj që zgjedhin profilet e detarisë,
  • Praktikat profesionale që ofrohen vazhdimisht pranë APD.

Nën udhëheqjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë dhe Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Autoriteti Portual dhe Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive do të vijojnë bashkëpunimin e tyre për orientimin më të mirë profesional dhe rritjen e punësimit në sektorin e transportit detar dhe logjistikës.