Firma pastron vullnetarisht rrugët dhe disa nga kalatat e portit

Në rrugët dhe në një pjesë të kalatave të portit është kthyer normaliteti.

Pas problematikave të shkaktuara nga procedurat e tenderimit për pastrimin e portit, firma “Fiona shpk”, pastroi sot vullnetarisht rrugët kryesore dhe disa nga kalatat e portit më të madh të vendit.