Forca Detare/ Ceremonia e Certifikimit të oficerëve detarë për vetëdrejtim autonom/ 17 korrik 2020

Në anijen e klasit Iliria P-133 Lissus u zhvillua ceremonia e dhënies së certifikatave për vetëdrejtimin autonom të komandimit të anijeve klasi A-1. 

Ceremonia u zhvillua ne Gjirin e Durrësit ku u certifikuan tre oficerë të grupeve patrulluese të anijeve të Forcës Detare.

Certifikatat u dhanë nga zëvendëskomandanti i Forcës Detare kapiten i rangut të parë Artur Meçollari, i cili u uroi suksese te mëtejshme dhe erëra të mbara!

Materiali i plotë:

https://aaf.mil.al/komanda-e-fd/377-te-fundit-fd/5570-certifikim-te-oficereve-detare-per-vetedrejtim-autonom