Kroçiera “Nautica” sërish në Durrës brenda muajit/ 3 shtator 2023

648 turistë amerikanë, anglezë, kanadezë, australianë, etj,mbërritën mëngjesin e sotëm në portin e Durrësit me kroçierën “Nautica”.

Anija turistike është bregëzuar mëngjesin e sotëm në kalatën portuale nr.5 dhe ka sjellë në vendin tonë turistë nga 18 vende të ndryshme të botës mes të cilëve edhe nga kontinente të largëta si Australia, Amerika e Veriut, por nuk mungonin vizitorët edhe nga vendet e BE-së si Gjermani, Belgjikë, Hollandë, Poloni etj.

Shumë nga turistët do të vizitojnë sitet turistike dhe ato të trashëgimisë kulturore të qytetit bregdetar dhe zonave përreth.
Anija turistike vjen për herë të dytë brenda 1 muaji, pasi më 16 gusht solli në Durrës 663 turistë nga 20 vende të botës.