Mbërrin në Durrës kroçera “Seven Seas Voyager” me 715 turistë

Kroçera “Seven Seas Voyager” me gjatësi 206 metra u ankorua në kalatën 5 të portit të Durrësit sot rreth orës 7.30 të mëngjesit.

Nga të dhënat e Autoritetit Portual mësohet se kroçera ka 715 udhëtarë gjithsej, 528 prej të cilëve janë qytetarë të SHBA, ndërsa pjesa tjetër vijnga 21 vende të ndryshme të botës.

Turistët u pritën edhe nga një grup të rinjsh të projektit “Smile Albania”.

21 autobuzë turistikë janë nisur tashmë nga Durrësi në destinacionet e parashikuara, kryesisht qendra historike dhe muzeale në qytetet e Krujës, Beratit, Tiranës dhe Durrësit.

Kroçera “Seven Seas Voyager” do të vijojë lundrimin sot në mbrëmje drejt Korfuzit.