Përfaqësues të lartë të Komandës Amerikane në Europe, vizitë njohëse në Portin e Durrësit

Një grup ushtarakësh te Komandës Amerikane në Europe, të drejtuar nga Gjeneral Brigade Frederic Maiocco, vizituan sot paradite portin e Durrësit.

Ata u pritën nga Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i APD, z. Agron Tare, i cili pas përshëndetjes së mirëseardhjes, vlerësoi vizitën e ushtarakëve të lartë në portin më të madh të vendit.

Gjenerali Amerikan Frederic Maiocco dhe, grupi i ushtarakëve shqiptarë dhe të huaj që e shoqëronin u njohën me kapacitetet dhe mënyrën e funksionimit të portit të Durrësit.

Pas Takimit, përfaqësuesit e Komandës Amerikane në Europe, të shoqëruar nga drejtues dhe specialistë portualë zhvilluan një vizitë njohëse në Terminalin e Mallrave Gjenerale.