Përfaqësuesit e kompanisë ÇIMSA Cement nga Turqia, vizitë në port

Një grup përfaqësuesish të binesit turk kanë vizituar sot pasdite portin e Durrësit.

Grupi i përfaqësuesve të kompanisë ÇIMSA Cement me qendër në Stamboll u interesuan për kushtet e përpunimit të aijeve me çimento që mbërrijnë në portin më të madh të vendit tonë.

Ata u ndalën në kalatën 1 ku po përpunohet anija “Gulf City” me 3390 ton çimento.

Përfaqësuesi i kompanisë për rajonin e Ballkanit, Behar Bërdica, tha për APD se vizita e tyre synon njohjen më nga afër të punës në port si dhe krijimit të urave të bashkëpunimit mes bizneseve dhe institucioneve të vendeve tona.