Përpunim i mallrave gjate javës në Portin e Durrësit

Në kalatat portuale ditën e sotme po përpunohen 5 anije me afro 10.320 ton mallra të ndryshme, si dhe 53 konteinerë          

Mallrat që po shkakrohen  nga anijet në proces përpunimi janë 5028 ton grurë, 3945 ton skrap, 1350 ton rifuxhio dhe 53 konteinerë

Kalatat në të cilat janë të pozicionuara anijet tregtare në proces përpunimi janë kalata nr.po 1, 2, 6 dhe kalata 11

Ndërkohë në radën portuale dhe në pritje gjatë këtyre ditëve janë edhe gjashtë  anije të tjera, kryesisht me grurë, skrap, llamarinë dhe makineri të ndryshme.   

img_8542
img_8762
img_8748
img_8807