Porti i Durrësit në fotot e viteve 1960 – 1970

Periudha e viteve 1960 – 1970 në portin e Durrësit dëshmohet edhe në fotot e mëposhtme, të cilat pjesërisht janë publikuar edhe më parë.

Disa prej tyre janë ofruar nga arkivi i ATSH gjatë një veprimtarie të përbashkët në Durrës me Autoritetin Portual. Këto foto janë realizuar pas vitit 1964 nga fotoreporterët e Agjencisë Telegrafike Shqiptare ATSH, M. Progonati dhe N. Stefani.

Bashkë me zhvillimet portuale, në fotot bardhë e zi shihen edhe anije tregtare me flamur shqiptar në proçes përpunimi.

atsh 01
atsh 02
atsh 03
atsh 04
atsh 05
atsh 06