Porti i jetës së shqiptarëve

⚓️"Porti i jetës së shqiptarëve", video e përgatitur nga ish-studentja e Universitetit "Aleksandër Mosiu" Durrës, Uendi Çerma.
Autoriteti Portual Durrës fton të gjithë nxënësit e studentët për të njohur e promovuar së bashku Portin më madh në vend, si një aset për qytetin dhe vendin tonë.
#MaritimeAlbania🚢🇦🇱
#VizitoPortinTënd⚓️
Universiteti "Aleksandër Moisiu"
👸Sardia Arben Xhemali
Shkolla Jopublike "Migjeni"

Posted by Autoriteti Portual Durres on E premte, 17 Janar 2020