Porti sot/ 6 anije tregtare në përpunim, 3 anije në Radë si dhe 2 të tjera në pritje/ 14 qershor 2021

Vijon përpunimi i 6 anijeve tregtare me rreth 18, 567 tonë mall në kalatat portuale. Çimento, bersi soje dhe grure janë disa nga mallrat të cilët janë në proces ngarkim shkarkimi nëmolet 4, 5 dhe 10,  dhe 470 njësi konteinerike. 

Në Radë ndodhen 3 anije tregtare, një anije me  267 konteinerë për t’ushkarkuar si dhe dy anije me bersi soje e skrap me 3803 tonë mall nën hambarët e tyre. 

Ndërkohë, në pritje ndodhn 2 anije të tjera me 3905 tonë mall, të cilat do të përpunohen pas akostimit në kalatat portuale.