Porti sot/ 7 anije tregtare në përpunim, 2 anije në Radë dhe 4 të tjera në pritje/ 29 qershor 2021

7 anije tregtare janë duke u përpunuar në Port që nga mëngjesi i kësaj të marte. Rreth 20,000 tonë mallra të ndryshme si; pleh kimik, çimento, grurë, makinëri etj si dhe 250 njësi konteinerike, janë duke u shkarkuar në kalatat portuale.

Në Radë ndodhen 2 anije tregtare, me skrap dhe grurë me rreth 6000 tonë mall në hambarët e tyre,

Si dhe në pritje ndodhen 4 anije tregtare me 7700 tonë, të cilat do të importojnë mallra si hekur, profile hekuri dhe konteinerë gjatë ditës në vijim.