Porti sot/ 9 anije në proces përpunimi, 6 në radën portuale dhe 6 në pritje/ 23 korrik 2021

Vijon përpunimi i mallrave në të tre terminalet e Portit më të madh të vendit. Aktualisht ndodhen 9 anije në proces, 6 në pritje dhe 6 anije në radën portuale.

📍Në Terminalin e mallrave gjenerale (Terminali perëndimor)

✅ 5 anije në përpunim/ 15 775 tonë
✅ 1 anije në radë/ 5400 tonë
✅ 3 anije në pritje/ 9188 tonë

📍 Terminali lindor

✅ 3 anije në përpunim/ 9588 tonë
✅ 2 anije në radë/ 4454 tonë
✅ 2 anije në pritje/ 8400 tonë

📍 Terminali i konteinerëve

✅ 1 anije në port/ 276 TEU (njësi konteinerike)
✅ 2 anije në radë/ 586 TEU (njësi konteinerike)
✅1 anije në pritje/ 202 TEU ( njësi konteinerike)