Porti sot/Java nis me shtatë anije në përpunim, në pritje katër anije me 15 mijë t mallra ​15 qershor 2020

Shtatë anije po përpunohen që nga paraditja e kësaj të hëne në portin e Durrësit, ndërsa pritet të mbërrijnë në orët e ardhshme edhe 4 anije të tjera.

Nga Qendra e Informacionit në Autoritetin Portual, mësohet se sot paradite në të tre Terminalet e mallrave po shkarkohen shtatë anije, një nga të cilat me 300 konteinerë.

Nga i njejti burim, bëhet me dije se nga anijet tregtare po shkarkohen mbi 17 mijë t mallra si çimento, hekur, ushqimore dhe skrap.

Ndërkaq në radën portuale dhe në pritje për përpunim janë edhe katër anije të tjera me rreth 15 mijë t mallra si xhama, qymyr, ure’ dhe skrap.