Terminali i Pasagjerëve në datat 24-25 korrik / 26 korrik 2021

Kthimi i emigrantëve në vendlindje përgjatë fundjavës që lamë pas ishte rreth 9938 persona, të shoqëruar me 2776 automjete dhe 257 kamionë dhe trajlerë.

Fluksi i sezonit veror ka vënë në lëvizjë të gjitha strukturat përgjegjëse për mbarëvajtjen e këtij sezoni, të cilat janë në dispozicion të udhëtarëve 24 orë.

Tragetet e linjës Durrës- Bari/ ankona dhe kthim, kanë vijuar  udhëtimet e tyre me dopio corse për shkak të numrit të madh të pasagjerëve.

Ndërkohë, drejt brigjeve italiane kanë udhëtuar 2122 pasagjerë, 552 automjete dhe 264 trajlerë e kamionë.

DCIM\100MEDIA\DJI_0889.JPG