Tragetet ne 7 muaj, 545 lundrime vajtje-ardhje/ 11 gusht 2021

Mbi 3,420 vetë, vendas dhe të huaj, me 890 autovetura, kanë lundruar mesatarisht çdo ditë gjatë muajit korrik të këtij viti, në tragetet e linjave Bari-Durrës dhe Ankona-Durrës e anasjelltas.

Nga të dhënat statistikore të APD, mësohet se tragetet gjatë muajit të kaluar kanë kryer 110 lundrime vajtje ardhje me rreth 106 mijë udhëtarë gjithsej.

Që nga fillimi i vitit tragetet janë shfrytëzuar nga 238,438 udhëtarë me 68,168 autovetura gjithsej.

Në këto 7 muaj tragetet kanë kryer 545 lundrime vajtje-ardhje.