APD/ 1-27 korrik 2020, 19 jahte turistike janë ndalur në Portin e Durrësit/ 27 korrik 2020

Që nga fillimi i muajit Korrik, në Port janë ndalur 19 jahte turistike nga shtete të ndryshme si: Amerika, Kroacia, Ishujt Britanikë, Polonia, Zvicra, Malta, Italia dhe Gjiblartari.

“Lamakoja” , “Black One” , “Frenklin” , “Al Sulltan” , “Festina Lente”, Druga Prilika” , “Dfs Marine”, “Samer & Misa”, “Berco Voyager”; janë vetëm disa nga jahtet të cilët kanë mbërritur në Portin e Durrësit gjatë këtij muaji.

Sot në kalatën nr.4, në Portin më të madh të vendit, janë akostuar 3 anije turistike “Al Sultan” me flamur Amerikan , “Siren”, e cila vjen nga Zvicra dhe “Singolare” me flamur nga Ishujt Britanikë, të cilat do të qëndrojnë përkatësisht 2 deri në 3 ditë dhe më pas do të nisen drejt destinacionit të radhës.