APD/ Vaksinohen punonjësit e Forcës së Sigurisë Portuale/ 06 prill 2021

Punonjësit e Forcës së Sigurisë Portuale kanë nisur të vaksinohen sot në mjediset e pallatit të sportit “Ramazan Njala” ku është instaluar Qendra e vaksinimit rajonal të Durrësit.


Punonjësit e vaksinuar të FSPD-së, përbëjnë grupin e dytë të kategorisë së punonjësve të portit, pas grupit të mjekëve, infermierëve dhe punonjësve të sektorit shëndetësor në portin më të madh të vendit, të cilët u vaksinuan 2 javë më parë.