Autoriteti Portual Durres Drejt Bashkepunimeve te reja

Me 18.11.2014 nje ekip perfaqesues i Drejtorise Ekzekutive te Autoritetit Portual te Ploces i cili eshte porti i dyte per nga madhesia dhe eshte porte hyrese per ne Korridorin e V/C qe shkon nga Kroacia ne Budapest vizitoi Portin e Durresit.

Fillimisht perfaqesuesit e Portit te Ploces u priten ne nje takim te ngrohte dhe miqesor nga Drejtori Ekzekutiv i Autoritetit Portual te Durresit Z. Selim Belortaja, i cili beri nje prezantim te shkurter te Portit te Durresit dhe punes qe behet ne te.

Delegacioni perbehej nga perfaqesues te larte te Autoritetit Portual te Portit te Ploces dhe kompanise ACTUAL IT. Gjate takimit u diskutuan mundesite e bashkepunimit dhe shkembimit te ekperiences midis te dy autoriteteve si dhe partneriteti i mundshem ne projekte te fushave te ndryshme te financuar nga IPA, SEE etj.