Jahti 86 metra “I Dinasty”, nga Malta në portin e Durrësit

Në kalatën 4 të portit të Durrësit të premten paradite u ankorua jahti “I Dinasty”, një tjetër anije turistike luksoze që i shtohet atyre që kanë mbërritur gjatë stinë së verës në portin më të madh të vendit.

Nga Qendra e Informacionit në APD mësohet se jahti “I Dinasty” ka lundruar nga njëri prej porteve të Maltës drejt Durrësit.

Jahti me gjatësi 86 metra, i regjistruar në George Town dhe me flamur të ishujve Kaiman ka qëndruar në Durrës deri në orën e vona të ditës së premte.

Nga Sektori i Statistikave në APD, mësohet se pwr tw dytin vit radhazi, gjatë këtij viti janë ankoruar në Durrës një numër i madh jahtesh luksoze, me gjatësi deri në 130 metra.