Maturantë nga Kosova vizitojnë Terminalet e portit

Një grup nxënësish kosovarë kanë vizituar sot portin e Durrësit. Të shoqëruar nga punonjësit e Forcës së Sigurisë Portuale ata kanë vizituar kalatat e e Terminalit Perëndimor dhe janë njohur me karakteristikat e portit më të madh të vendit.

Rreth 40 nxënës maturantë që vizituan portin vijnë nga nga shkolla “Kongresi i Manastirit” në qytetin e Porozhanit. Ata kanë vizituar më parë qytetet e Vlorës, Krujës dhe Tiranës, ndërsa sot në ditën kushtuar Durrësit para se të vijnë në portin më të madh të vendit kanë vizituar Amfiteatrin antik, si dhe Muzeun arkeologjik të qytetit.