Statistika/ Porti i Durrësit, rriten eksportet në 10 muaj/ 1 dhjetor 2021

Eksportet e mallrave nga Porti i Durrësit kanë vijuar me ecurinë pozitive në këto 10 muaj të 2021 edhe në krahasim me para krizën pandemike, duke reflektuar rritje të fortë të grupeve: “Materiale ndërtimi e metale” dhe “Mallrat e transportuara me konteinerë”.

1, 112,598 tonë mallra janë eksportuar gjatë periudhës Janar-Tetor 2021, ose +307,488 tonë mallra më shumë se gjatë të njëjtës periudhe të 2020-ës.