Superjahti 115 metra i gjatë “Pelorus” në portin e Durrësit

pelorus1

Superjahti 115 metra i gjatë “Pelorus” në portin e Durrësit  –  10 shtator 2019

Sot paradite në kalatat 5 dhe 6 të portit të Durrësit u ankorua jahti luksoz “Pelorus”, me gjatësi 115 metra. Superjahti   me flamur në ishujt Cayman dhe port regjistrimi në George Town ka lundruar gjatë natës nga porti i Dubrovnikut (Kroaci) drejt Durrësit, ndërsa destinacioni tjetër i tij është porti i Xhenovës (Itali). Jahti luksoz “Pelorus” ka vizituar edhe herë të tjera portin më të madh të vendit tonë. “Pelorus” është një nga anijet më të mëdha turistike të ankoruara në Durrës.

pelorus2
pelorus3