Zhvillohet testimi për 3 vendet vakante pranë FSPD-së

Në ambientet e Autoritetit Portual Durrës është zhvilluar ditën e sotme testimi për 3 vendet e shpallura   vakante pranë Forcës së Sigurisë Portuale

Pas shpalljes se pozicioneve, 11 aplikante kanë dorëzuar dokumentacionin pranë Burimeve Njerëzore të APD-së, ndërsa 9 prej tyre janë paraqitur sot në testimin e zhvilluar

Pjesë e Komisionit të Vlerësimit për Aplikantët kanë qenë Kreu i Autoritetit Shtetëror të Sigurisë, Drejtori i Burimeve Njerëzore të APD-së, Oficeri i Sigurisë së Portit, Specialist i Autoritetit Shtetëror të Sigurisë dhe Specialist i Burimeve Njerëzore pranë APD-së

3 nga 9 zonjat që ju nënshtruan testimit me shkrim dhe gojë, pas vlerësimit të provimeve   do të shpallen fituese dhe do të bëhen pjesë e FSPD-së

Autoriteti Portual Durrës falenderon aplikantët që u bënë pjesë e procesit transparent dhe ju uron suksesese punonjësve(femra) të ardhshme të FSPD-së

ok 3
ok 1
ok 2