Intervista e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv, Pirro Vengu, sot në emisionin “Dita Jonë” në A2/ 08 korrik 2020

Sot në emisionin DitaJonëA2 me Blendi Salaj dhe Aulona Minga, bashkëbiseduam mbi përballimin e situatës së pandemisë në Portin e Durrësit, zbatimin e protokolleve shëndetësore nga përdoruesit portualë dhe stafi ynë, mbështetjen tonë nëpërmjet politikave ndihmëse tarifore ndaj operatorëve portualë, etj.

Vit i vështirë por jo i pamundur, nëse jemi të gjithë bashkë!

Intevista e plotë:

https://www.youtube.com/watch?v=rhhtcN1vJQc